Fredag 13:e 2012

Fredag den 13:e oturs dagen? Det är väl precis vad det är.. Men min dag har börjat bra, utvilad och har precis kommit hem från ett pass på gymmet. Nu väntas massa pluggande.. och ikväll så ska jag träffa min egna Beniga Beny för sista gången på evigheter, hon ska nämligen ut å resa 3,5 månad, så hon åker imorn och kommer hem till valborg. Bästa tiden att åka iväg, efter nyår och sen komma hem när det börjar bli varmt och skönt här hemma. Dock kommer jag sakna henne så sjukt mycket, Bobiga bob är inte mkt utan hennes beny! Men är glad för hennes skull.. Inte alls avensjuk (;
Nää Fredag den 13:e ska bli bra iår. Den kommer vara känslofylld, men den ska vara bra!
Bob och Beny (:
XOXO- Emms-pemms

2012

2012 har kommit och i år är det dags att riktigt ta tag i livet. 2011 var både bra och dåligt. Jag har tagit studenten, jag har rest, börjat min utbildning till lärare. Mycket roliga saker, mycket negativt, många bekanta har somnat in, mycket svik och ångest. Försöker så gott jag kan. Men min styrka orkar inte allt för mycket.
2012 ska bli mitt år. Jag ska börja träna på allvar igen, jag ska sluta leta och jaga lyckan, den kommer av sig själv. Jag ska sluta umgås med de som ger mig negativ energi. Jag ska släppa taget som sådant som har varit jobbigt innan, men gör jag det för första stund är det inte lika svårt har jag intalat mig. " I know is time to let you go "
Jag börjar detta år med att jobba 13:30-20:30, inte super taggad, men det blir nog bra (;
XOXO-emms-pemms

RSS 2.0