30 December 2010

Det var verkligen länge sedan jag skrev här. Såg länken till bloggen hemma hos en kompis, så tänkte skriva ett inlägg nu. Vad har hänt sedan 9 September då jag sist skrev? Jo ganska mycket faktiskt, jag har fyllt 18 och har festat en hel del med Elisabeth och lite random folk. Jag har satt mina känslor på spel igen, jag lever då ibland ett ganska spännande liv, jag upptäcker sidor och känslor hos mig jag inte trodde fanns. Det är nyårsafton imorgon. Jag ska fira det med Elisabeth och lite andra människor, men ska hålla mig skapligt nykter då jag ska börja 2011 med att jobba lite. Känns lite surt nu, men det är aldrig fel med lite pengar right? haha Det blir nog roligt endå det brukar det alltid bli. Har inte haft några julkänslor alls, och inte heller nyårskänslor, känns som en vanlig helg. När försvann dem känslorna? Varför försvinner dem, det är lite synd, man ser ifram emot det ett helt år och när den entligen kommer så känns det som en vanlig dag och som att det inte alls är något speciellt.  Konstigt hur känslor kan ha som ett eget litet liv och bestämmer när dem ska komma och bestämma, eller vem annars är det som ser till att känslorna kommer när dem kommer? Jag har många frågor men så några som kan besvaras.

Nej jag ska inte sitta här som att jag är något mystiskt freak, iallafall inte mer än vad jag är. Nu ska jag njuta av det sista 2010 har att erbjuda, 2010 har verkligen varit mitt år. Jag har gjort så sjukt mycket roligt, resor jag aldrig kommer glömma, fester, skumma kvällar, alla kvällar då jag och beths har skrattat åt saker så vi får ont i magen av helt konstiga saker, jag har även lärt känna så många nya människor. Jag har upplevt känslor och en tendens till kärlek. Jag skulle inte vilja ändra på någonting som har hänt, det har hänt för en anledning och jag är glad att jag har fått varit med om allt.

2011 kommer också bli ett ganska annolunda år, jag ska ta studenten och känna på vuxenlivet, tryggheten jag har haft dem senaste 5,5 åren i skolan tar slut, närheten till kompisarna, vem vet hur våra liv ser ut om ett år. jag har ingen aning vart jag är, vilka jag umgås med. det är så många frågetecken. Framtiden är ett mysterium och något vi kommer få uppleva allt efter tiden det är inget vi kan spå i en spåkula genom facebook. Verkligheten är tuff och vi ska kämpa och det kommer bli så jävla awesome. RANDOM och DRAMATISKT!!

Det var vad jag hade att säga för just nu.

peace out

XoXo-emms-pemms <3


RSS 2.0